Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

De 5 basisstappen voor de mooiste foto's met je smartphone

Heb jij ook het gevoel dat er meer mogelijk is met je smartphone camera? Wil je mobiele foto’s maken die je graag terugkijkt en deelt met anderen, maar heb je geen idee hoe?

Doe dan mee met mijn [gratis] webinar 'de 5 basisstappen naar de mooiste foto's met je smartphone!' ⁣

Het zou zomaar kunnen dat je nu het gevoel hebt dat je mobiele camera tekortschiet. Of dat je er zelf geen oog voor hebt. Hartstikke zonde, want zo laat je de leukste foto's aan je voorbij gaan! 

Herkenbaar?
'De beste camera, is degene die je bij je hebt' (zei een Amerikaanse fotograaf eens) En laat dat in de meeste gevallen je mobiel zijn. Maarja, hoe maak je daar nou foto's mee die het bekijken en delen waard zijn? Te vaak ben je nog teleurgesteld als je het resultaat terugkijkt na een leuk dagje weg, of een gezellige middag met de (klein)kids. Mooie herinneringen, maar de foto's...tsja...Ze zijn een beetje scheef, slecht belicht, of gewoon niet zo spannend. Had je dan toch een 'gewone' camera mee moeten nemen?

Welnee! 
Met wat meer kennis en kunde, ga je je mooiste herinneringen veel beter kunnen vastleggen. Weg met de teleurstellingen. Toffe foto's: here we come!

De afgelopen jaren heb ik mij helemaal verdiept in de wondere wereld van smartphone fotografie. Hoe maak je nou de mooiste foto's met de camera die je altijd bij je hebt? Ik ontdekte door 'vallen en opstaan' een aantal basisstappen die iedereen met een mobiele camera zou moeten weten. Ook jij!

De 5 basisstappen voor mooie mobiele foto's
In dit webinar geef ik je de vijf basisstappen die mij hebben geholpen om voortaan de gaafste foto's te maken met mijn mobiel. Handige en praktische tips voor een stevige basis. Zodat je in elke situatie goed met je smartphone camera uit de voeten kunt📱 

Lekker makkelijk
Het webinar duurt ongeveer een uur. Je kunt kiezen voor twee tijden en volgt het eenvoudig via je computer, tablet of telefoon. Super makkelijk, heel waardevol! ⁣ ⁣

Doe je mee?
De beschikbare plekken zijn beperkt. Dus kies een tijdstip en schrijf je even in. Dan ben je verzekerd van een plekje. 💪⁣

Ik wens je alvast heel veel fotografieplezier! 
Janou
Presentatie door: Janou Zoet
Datum: donderdag 10 juni 2021
Tijden: 09:30u of 19:30u

----

​​​​​​​Over Janou Zoet
Janou Zoet is freelance fotografe en content creator, zit vastgeplakt aan haar Canon én smartphonecamera’s, staat aan het roer van online community Foonfoto.nl, is auteur van het boek ‘Smartphotos – maak en deel de mooiste foto’s met je telefoon’ en geeft wekelijks workshops en cursussen smartphonefotografie voor particulieren, bedrijven en organisaties. Daarnaast spreekt zij regelmatig tijdens events en bijeenkomsten. Met haar bedrijf heeft zij al duizenden mensen geleerd hoe zij zelf de mooiste beelden kunnen maken en bewerken met hun smartphone. Janou’s cursusbegeleiding wordt beoordeeld met een 9.5 gemiddeld!